Ring til os | Chat med os | Send os en SMS

RedenUng

Undervisning

Dialogredskaber

Som et tilbud til dig, der arbejder med unge, har Reden Ung igennem forskningsprojektet Byttedating i Danmark udviklet en række dialogredskaber, der kan gøre det nemmere for dig som fagperson at tage dialogen med en ung om sex, grænser og byttedating (sugardating). 

Samtalekort – Sukkerland

Samtalekortene er udviklet med henblik på at kunne tage dialogen med en gruppe af unge og give dem forskellige perspektiver på grænser, gode råd, dilemmaer, cases og spørgsmål om alkohol og rusmidler med et let, legende og sjovt udgangspunkt. 

  •  Samtalekortene har til formål at forebygge, skærme og beskytte de unge.
  • Samtalekortene bidrager bl.a. til at styrke de unges opfattelse af sig selv, øge bevidstheden af egne grænser, refleksion, give de unge ressourcer til at sige fra og skabe muligheden for at tale om, “når vi slår os”.
  • Samtalekortene egner sig bedst til aldersgruppen 15-22 år
  • Du kan købe samtalekortene Sukkerland for 100 kr. + porto

Det siger fagpersoner om – Sukkerland

Håndbog & undervisningsmateriale

Vi har udarbejdet en håndbog, med udgangspunkt i den seneste forskning. Med håndbogen får du en kort introduktion til den nyeste viden og baggrunde for at unge vælger at udforske grænser og sugardate. Har du brug for en kort indføring i, hvordan du kan gribe dialogen med unge an, når det gælder sex, byttedating og grænser?

Vores undervisningsmateriale tager udgangspunkt i tre digitale tegneserier, der er udviklet til dig, der ønsker at inddrage emner som sex, grænser og sugardating i undervisningen. Tegneserierne tager udgangspunkt i tre forskellige unge historier, hvor der er udarbejdet en række øvelser.

Tegneserierne har til formål at igangsætte åbne og nuancerede diskussioner, så eleverne får mulighed for at reflektere over både fordele og ulemper ved sugardating. Derved er de bedre rustet, hvis de skulle opleve grænseoverskridende situationer i forbindelse med sugardating el. lignende.

Du kan læse mere om vores undervisningsmateriale – de digitale tegneserier her 

Håndbogen er en informationsbog med guidelines og spørgsmål. Den taler ind i din faglighed og bidrager med viden om og handlemuligheder for dig som fagperson.

Håndbogen kan købes for 50 kr. pr. stk.

Vores digitale tegneserier er udviklet til dig, der ønsker at inddrage emner som sex, grænser og sugardating i undervisningen.

Øvelseshæftet til de digitale tegneserier kan købes for 25 kr.

Vil du købe al undervisningsmateriale?

Du kan købe vores undervisningsmateriale samlet for 150 kr.