Ring til os | Chat med os | Send os en SMS

RedenUng

anonym samtale

Har du brug for en at snakke med?

Har du brug for at snakke med en om udveksling af intimitet og seksuelle ydelser (fx salg af sex, sugardating, nøgenbilleder, grænseoverskridelser m.m.)? Og vil du være anonym?

Så sidder vi klar til at hjælpe og lytte til dig. Du kan stille os spørgsmål, få råd og vejledning og konkret hjælp.

For os findes der ingen dumme spørgsmål og du må spørge os om stort og småt. Vores rådgivere er trænede i og vant til at tale om sex, grænser, nøgenbilleder, sugardating m.m.

Samtaler med Reden Ung via sms, chat og telefon er anonyme.

anonym SAMTALE

Har du brug for en at snakke med?

Har du brug for at snakke med en om udveksling af intimitet og seksuelle ydelser (fx salg af sex, sugardating, nøgenbilleder, grænseoverskridelser m.m.)? & vil du være anonym?

Så sidder vi klar til at hjælpe og lytte til dig. Du kan stille os spørgsmål, få råd og vejledning og konkret hjælp.

For os findes der ingen dumme spørgsmål og du må spørge os om stort og småt. Vores rådgivere er trænede i og vant til at tale om sex, grænser, nøgenbilleder, sugardating m.m.

Reden Ungs rådgivning via sms, chat og telefon er anonym.

Du kan ringe til os i åbningstiden, vi sidder klar til at hjælpe og lytte til dig.

Ring til os
Mandag 14:00-16:00
Tirsdag 14:00-16:00
Torsdag 14:00-16:00

Rådgivningen er akkrediteret af RådgivningsDanmark.

fysisk samtale

Reden Ung nær dig

Fysisk Rådgivning

Ønsker du fysisk samtale, eller vil du vide mere om vores andre tilbud?

Reden Ung er landsdækkende og tilbyder samtaler i flere byer i Danmark. For lokale tilbud og vejledning kan du kontakte din nærmeste Reden Ung.

Reden Ungs fysiske samtaler er ikke anonyme.

Viden om Reden Ung

Få svar på nogle af dine spørgsmål

Til samtalen taler vi altid om din situation, og de spørgsmål du har. Vi kan f.eks. hjælpe dig med at lytte, sætte ord på dine følelser/oplevelser, blive klogere på dine grænser, se din situation fra en ny vinkel eller give viden om lovgivning og dine rettigheder. Til samtalen findes der ingen dumme spørgsmål og vores rådgivere er vant til at tale om sex, grænser, nøgenbilleder, sugardating m.m.

 • Anonym chat, telefon og sms-samtale. Vi tilbyder anonym samtale, både hvis du vælger at chatte, sende en sms eller ringe til os. Vælger du at sende en mail, skal du være opmærksom på, at vi kan se din mailadresse. Ringer du til din lokale Reden Ung kan vi se dit telefonnummer
 • Fysisk samtale, lokale tilbud og vejledning. Kontakt din nærmeste Reden Ung for mere info
 • Følg med på vores sociale medier
 • FAQ – Få svar på nogle af dine spørgsmål – her kan du se, hvad andre ofte spørger om

Du er 100 % anonym, hvis du vælger at chatte, sende en sms eller ringe til os. Vælger du at sende en mail, skal du være opmærksom på, at vi kan se din mailadresse. Ringer du til din lokale Reden Ung kan vi også se dit telefonnummer.

Inden en chat går i gang, skal du blandt andet udfylde alder, postnummer mm. Du behøver ikke at oplyse dine rigtige informationer, men du skal vide at vi udelukkende bruger dine svar til at kunne rådgive dig bedst samt til vores statistik.

Nej, vi deler ikke din historie. Alle vores rådgivere er underlagt tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi kun må dele information med andre rådgivere og vores leder, hvis vi har behov for hjælp til en samtale.

Der kan være særlige tilfælde, hvor vi skal fortælle din historie videre til din kommune, for at sikre os, at du får den hjælp, du har brug. Dette gælder kun hvis du er under 18 år og fortæller identificérbare oplysninger om dig selv. Fx dit fulde navn, hvilken skole du går på eller din adresse. Vi vil altid fortælle dig det inden vi tager kontakt til din kommune.

Vi ved rigtig meget om:

 • Køb, bytte og salg af seksuelle ydelser
  • Sugardating
  • Webcamsex
  • Salg af trusser
  • Salg af fotos
 • Online-dating
 • Uopfordrede henvendelser
 • Grænser, grænsesætning og grænseoverskridelser
 • Sextortion (afpresning hvor modparten truer med at dele billeder mm.)
 • Følelser, lyst, overvejelser og tanker i forbindelse med køb, bytte og salg af seksuelle ydelser

Alle unge mennesker, uanset køn og seksualitet, i alderen 15-30 år, der har brug at tale om udveksling af intimitet og seksuelle ydelser (fx salg af sex, sugardating, byttesex, salg/udveksling af intime billeder, webcamsex, samt alt der kan komme før, under og efter en udveksling, som fx online-dating, uopfordrede henvendelser, sextortion, digitale og grænseoverskridelser, stigmatisering mv.).

Er du under 15 år eller over 30 år er du altid velkommen til at skrive alligevel, men det kan være, at vi vurderer, at et andet tilbud er bedre for dig.

Vi vejleder også pårørende til en ung og fagpersoner.

Samtalens varighed afhænger naturligvis af dit behov. En samtale over telefon kan tage op til en time, mens en samtale over chat kan tage længere tid. Vores fysiske samtaleforløb kan strække sig over længere tid.

Samtalen tager altid udgangspunkt i det du har brug for. Nogle gange kan det være svært at sætte ord på det, man har brug for, og så kan vi sammen udforske din situation, og blive bedre til at forstå den.

Det er vigtigt for os, at en samtalen altid slutter med, at du ved hvad næste skridt skal være, og at du er tryg ved at gå videre uden os.

For åbningstider ved din lokale Reden Ung, skal du kontakte afdelingen.

Anonym chat, telefon og sms har åbent:

Mandag: 14:00-16:00

Tirsdag: 14:00-16:00

Torsdag: 14:00-16:00

Hvis du vil klage over samtale du har modtaget i din lokale Reden Ung eller Reden Ungs anonyme samtale, så kan det gøres til Mads Andersen Høg på mah@reden.dk

Vær opmærksom på, at du ikke er anonym, hvis du vælger at skrive en e-mail.

Du kan også ringe til Mads på 50 94 80 68. Hvis du taster #31# foran dit nummer, kan han ikke se dit nummer.

Hvis du ønsker at klage, så er disse oplysninger nødvendige:

 • Hvilken dag foregik samtalen?
 • Hvilken kanal foregik samtalen på?
 • Hvad var du utilfreds med?