Ring til os | Chat med os | Send os en SMS

RedenUng

Har du erfaring med at bytte sex eller intimt samvær for penge, gaver, rusmidler eller opmærksomhed? Er du mellem 15 og 25 år, og vil du dele dine erfaringer med os?

Så kan du bidrage til et nyt forskningsprojekt ved enten at besvare et spørgeskema eller deltage i et interview.

Deltag via spørgeskema

Spørgeskemaet handler om dine oplevelser og erfaringer med seksuelle grænser og relationer. Der er ingen rigtige og forkerte svar. Du og dine svar vil ikke kunne spores. Det tager ca. 10 minutter at besvare.

Deltag via interview

Vil du deltage i interview eller har du spørgsmål til undersøgelsen?
Så ring eller send en sms til projektleder Jeanett Bjønness på tlf 22429628, eller på mail jb.crf@psy.au.dk
Hvem er vi?

Vi er et forskerteam fra Aarhus Universitet, som tidligere har interviewet unge om sugardating, og som gerne vil vide mere om unges dating og udveksling af sex og intimt samvær for gaver, rusmidler, penge, eller andet.

Hvem er du?

Du er mellem 15 og 25 år, og du har prøvet at bytte sex eller intimt samvær for gaver, penge, rusmidler eller opmærksomhed. Det kan være, at du har prøvet at bytte sex for en god middag, taget på date for penge, eller måske noget helt tredje? Eller måske har du oplevet at blive tilbudt et sådant bytte, men har valgt at sige nej?

Din viden er vigtig

Nogle unge oplever problemer i forbindelse med sugardating. Din og andres viden om og oplevelser med at udveksle sex eller intimt samvær for gaver, penge, rusmidler eller opmærksomhed vil vi forskere bruge til at udvikle hjælp til unge, der oplever problemer i forbindelse med sådanne udvekslinger. Ved at fortælle om dine erfaringer kan du være med til at skabe bedre sociale indsatser til unge i Danmark.

Hvad har vi brug for?

Du kan enten svare på spørgeskemaet (ovenfor) eller deltage i et interview. Et interview er en samtale mellem dig og en forsker, som er vant til at lave interviews. Du vil komme til at tale med Lia, Caroline eller Jeanett. Forskeren vil stille dig nogle spørgsmål om dit hverdagsliv og dine erfaringer med at bytte sex eller intimt samvær for gaver, penge, rusmidler eller opmærksomhed. Der er ingen rigtige og forkerte svar. Vi er nysgerrige efter at høre lige præcis din historie!

Hvordan foregår et interview?

Du vil blive kontaktet af en forsker, som også vil interviewe dig. Sammen aftaler I et sted, hvor I mødes. Det kan f.eks. være på en café, et bibliotek eller hos os på universitetet – det, der passer dig bedst! Nogle gange foregår interviewet også på zoom eller teams.

Interviewet vil oftest vare mellem 1 og 1 1/2 time.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og anonymt. Det betyder, at det ikke er muligt at genkende dig eller din historie når vi skriver eller fortæller om, det vi fandt ud af. Ligesom vi også ændrer navne på de personer eller steder, som du fortæller om.

Du kan altid fortryde din deltagelse. Så skal du bare kontakte projektleder.