Ring til os | Chat med os | Send os en SMS

RedenUng

Digitale tegneserier

Digitale tegneserier

RedenUngs digitale tegneserier giver undervisere et redskab til at indlede en dialog med elever om sugardating, lyst og grænser.

RedenUng har i samarbejde med forskere fra RUC og Aahus Universitet, Levende Streg og en gruppe unge, udviklet tre digitale tegneserier med fortællinger om unge, der har forskellige oplevelser relateret til sugardating. De tre unge har forskellige baggrunde og motiver og oplever forskellige problemstillinger i løbet af fortællingerne.

RedenUng har også udarbejdet undervisningsmateriale til inspiration, som kan danne grundlag for det efterfølgende arbejde med tegneserierne. I undervisningsmaterialet sættes der blandt andet fokus på lyst og grænser, grænsesætning og stigmatisering.

Materialet skal bidrage til, at eleverne får en større forståelse for, at andres holdninger og grænser ikke nødvendigvis er de samme som ens egne. Det sker gennem forskellige øvelser og diskussionsspørgsmål.

Eleverne skal blandt andet forholde sig til, hvordan penge kan påvirke ens valg, hvor vigtigt det er at tænke over andres grænser, og at man også selv har et ansvar for ikke at overskride andres grænser.

Derudover bidrager materialet til, at de unge kan reflektere over, at det ikke altid er let at sige fra i alle situationer, og hvad man så kan gøre.

Du kan downloade undervisningsmaterialet i højre kolonne og du finder de digitale tegneserier ved at klikke i venstre kolonne, på den tegneserie du ønsker at dykke ned i.

God fornøjelse!